BEDRIJVEN IN HANGAR K

Home BEDRIJVEN IN HANGAR K

Binnen Hangar K ondersteunen ondernemers elkaar, leren ze van elkaar en realiseren ze hun groeiambities. Onze Hangar Krowd is wat ons definieert. We presenteren met trots onze community van getalenteerde starters en gevestigde bedrijven.

Untitled design-9
Rock Recruitment
Untitled design-8
The Collective

The Collective bestaat uit 12 studenten: 4 personen van DAE (Digital Arts and Entertainment), 4 personen van Devine (Digital Design Development) and 4 personen van IPO (Industrial Product Design). Als een multidisciplinair team werken ze momenteel aan een “geheim” project voor Volkswagen omtrent mobility of the future.

4
Damatec

Damatec is gespecialiseerd in data warehousing, business intelligence, automatisering en data analytics.
Een ding in onze hedendaagse VUCA – wereld is zeker: indien uw organisatie het volgende decennium zijn positie in de markt nog wil behouden of versterken, kan u de tram van BI & Analytics onmogelijk missen. Snel anticiperen op de markt is steeds belangrijker.

logo-Pieter Paul
Pieter-Paul guide

Pieter Paul platform brengt kunst- cultuurinstellingen gericht dichter bij hun doelgroep, de kunst- en cultuurliefhebbers! Hoe doen we dit? We helpen hen op een hedendaagse manier de weg te vinden naar alle informatie omtrent kunst- en cultuur gerelateerde activiteiten in België en Noord-Frankrijk via een gratis online platform. Via dit platform krijgen ze een overzicht, een agenda en leuke suggesties!

logo-someflex_logo_rechthoek_rgb-1-1200x282
Someflex

Met Someflex willen we de ‘Netflix’ van het sociale medialeren worden. We bieden korte, snackable lessen over sociale media voor de volledige organisatie op een online leerplatform. Meer info via www.someflex.be.

logo-Strubbe jpg_500
Strubbe Engineering
MyAddOn_LOGO
My add on

My Add On pimpt krukken en rolstoelen. Niet alleen om ze mooier te maken, maar ook comfortabeler en handiger in gebruik. Dit doet My Add On aan de hand van universele add-ons (opzetstukjes) die iedereen op zijn eigen kruk of rolstoel kan klikken. Zo lost de MySleeve voor krukken de zere handen en de vallende krukken op!

Thuiszorg_logo
Thuiszorg Webshop

Producent en verdeler van innovatieve thuiszorg hulpmiddelen om langer zelfstandig thuis te wonen.

PlayItSafe_LOGO (1)
Play it safe

De missie van Greygin is duidelijk: levens redden met games! En dat doen ze via Play it Safe, een op games gebaseerd leerplatform over veiligheid en preventie. Play it Safe leidt werknemers op een leuke, veilige en effectieve manier op. Dit op 6 domeinen: brand, EHBO, ergonomie, psychosociaal, hygiëne en algemene veiligheid. Via games leiden wij personeel tot 4 maal sneller op, en dat met 30% hogere kennisoverdracht. Dit resulteert in minder afwezigheden door arbeidsongevallen en een gigantische kostenbesparing.

Staenis_LOGO
Staenis

Staenis zit in de groeifase en kan door co-creaties met Hangar K versterkt worden door hun focus op de maakindustrie.Met het Staenisrooster heeft Staenis een uniek nivelleringssysteem op de markt gebracht waarmee iedereen zelf een chape, isolatiechape, egalisatiekorrels, etc.,… perfect vlak kan plaatsen.

6
JuuNoo

JuuNoo vestigt zich als trotse Kortrijkse startup in Hangar K met als doel de bouwwereld te veranderen naar een circulaire economie. JuuNoo focust in eerste fase op de ontwikkeling van een wand voor co-working ruimtes en kantoren.

2
Creatool

Creatool ontwikkelt grote speel- & bouwsets voor klein en groot. D.m.v. Creatool ontdekken mensen, teams en organisaties hun creatieve talenten op een leuke manier. Vanuit Hangar K helpen wij kinderen onderzoekend leren met de tools van Creatool.

markland-logo-HIRES-01
MARKLAND
logo-Ryan Antenor
Antenor Merza Ryan
logo-BAN
BAN Vlaanderen

Business Angels Netwerk Vlaanderen (BAN Vlaanderen) brengt startende en groeiende ondernemingen, die op zoek zijn naar kapitaal en knowhow, op een unieke wijze in contact met privé-investeerders, de zogenaamde business angels.

logo-bim en bytes
Bym & Bytes comm.v
logo-B-nys copy
B-NYS CGV
logo-COSH copy
COSH!
LOGO_DDsoft_2_KLEUR_VZW
DDsoft

DDSoft vzw is een start up vzw die apps maakt en data beheert die de levenskwaliteit van personen met een beperking verhoogt.

logo-DGTL
DGTL Minds
5
Everybodychef
logo-floris
Floris Devreese

Creating intelligence for robots so they can perceive their surroundings like a human would do. This in order ease the development of new robot related applications. In essence, this intelligence makes creating the software for an apple picking robot as easy as writing: “pick all ripe apples in this neighbourhood”.

logo-vandamme zwart
Zakenkantoor Vandamme
logo-freya
Freya Products
logo-invisiblepuppy
Invisible Puppy
logo-isitaplane
Is it a plane
logo-pepite
Pepite
logo-talkeezy 2
Talkeezy
Untitled design-24
The Goosebumps Factory
logo-buro50
Bureauvijftig

50+ insights – marketing & communication

logo-vlaskracht
Vlaskracht

Vlaskracht cvba is een burgercoöperatieve op het vlak van hernieuwbare energie voor en door burgers uit de Vlasstreek rond Kortrijk. We investeren in windmolens en zonnepanelen op gebouwen van bedrijven en overheden.

logo-X_GIN
X-Gin
logo-djar
Djar