Binnen Hangar K ondersteunen ondernemers elkaar, leren ze van elkaar en realiseren ze hun groeiambities. Onze Hangar Krowd is wat ons definieert. We presenteren met trots onze community van getalenteerde starters en gevestigde bedrijven.

logo-Pieter Paul
Pieter-Paul guide

Pieter Paul platform brengt kunst- cultuurinstellingen gericht dichter bij hun doelgroep, de kunst- en cultuurliefhebbers! Hoe doen we dit? We helpen hen op een hedendaagse manier de weg te vinden naar alle informatie omtrent kunst- en cultuur gerelateerde activiteiten in België en Noord-Frankrijk via een gratis online platform. Via dit platform krijgen ze een overzicht, een agenda en leuke suggesties!

logo-someflex_logo_rechthoek_rgb-1-1200x282
Someflex

Met Someflex willen we de ‘Netflix’ van het sociale medialeren worden. We bieden korte, snackable lessen over sociale media voor de volledige organisatie op een online leerplatform. Meer info via www.someflex.be.

logo-Strubbe jpg_500
Strubbe Engineering
MyAddOn_LOGO
My add on

My Add On pimpt krukken en rolstoelen. Niet alleen om ze mooier te maken, maar ook comfortabeler en handiger in gebruik. Dit doet My Add On aan de hand van universele add-ons (opzetstukjes) die iedereen op zijn eigen kruk of rolstoel kan klikken. Zo lost de MySleeve voor krukken de zere handen en de vallende krukken op!

Thuiszorg_logo
Thuiszorg Webshop

Producent en verdeler van innovatieve thuiszorg hulpmiddelen om langer zelfstandig thuis te wonen.

PlayItSafe_LOGO (1)
Play it safe

De missie van Greygin is duidelijk: levens redden met games! En dat doen ze via Play it Safe, een op games gebaseerd leerplatform over veiligheid en preventie. Play it Safe leidt werknemers op een leuke, veilige en effectieve manier op. Dit op 6 domeinen: brand, EHBO, ergonomie, psychosociaal, hygiëne en algemene veiligheid. Via games leiden wij personeel tot 4 maal sneller op, en dat met 30% hogere kennisoverdracht. Dit resulteert in minder afwezigheden door arbeidsongevallen en een gigantische kostenbesparing.

Staenis_LOGO
Staenis

Staenis zit in de groeifase en kan door co-creaties met Hangar K versterkt worden door hun focus op de maakindustrie.Met het Staenisrooster heeft Staenis een uniek nivelleringssysteem op de markt gebracht waarmee iedereen zelf een chape, isolatiechape, egalisatiekorrels, etc.,… perfect vlak kan plaatsen.

6
JuuNoo

JuuNoo vestigt zich als trotse Kortrijkse startup in Hangar K met als doel de bouwwereld te veranderen naar een circulaire economie. JuuNoo focust in eerste fase op de ontwikkeling van een wand voor co-working ruimtes en kantoren.

2
Creatool

Creatool ontwikkelt grote speel- & bouwsets voor klein en groot. D.m.v. Creatool ontdekken mensen, teams en organisaties hun creatieve talenten op een leuke manier. Vanuit Hangar K helpen wij kinderen onderzoekend leren met de tools van Creatool.

markland-logo-HIRES-01
MARKLAND
logo-Ryan Antenor
Antenor Merza Ryan
Tractonomy_Logo_v8_padding
Tractonomy Robotics

Tractonomy Robotics develops autonomous mobile robots for intra-logistics applications. We provide strategy consulting and systems development to help companies exploit the latest capabilities in mobile robotics. Our difference is that we go beyond advise, and build real, moving intelligent robots to solve your complex automation and productivity challenges. We know robotics.

logo-bim en bytes
Bym & Bytes comm.v
logo-B-nys copy
B-NYS CGV
logo-COSH copy
COSH!
LOGO_DDsoft_2_KLEUR_VZW
DDsoft

DDSoft vzw is een start up vzw die apps maakt en data beheert die de levenskwaliteit van personen met een beperking verhoogt.

bol 2
Bram Vandromme

Bram Vandromme runt een eigentijds advocatenkantoor, dat zich volledig toelegt op het omgevingsrecht (vergunningskwesties, bestemmingswijzigingen, etc..) en administratief recht (relatie met de overheid). Het kantoor startte op in 2011 en beschikt ondertussen over een ruime expertise en ervaring in deze materies. Bram spreekt en schrijft vaak en is ook gepassioneerd bezig met de toekomst van en innovatie in de advocatuur.

5
Everybodychef
logo-floris
Floris Devreese

Creating intelligence for robots so they can perceive their surroundings like a human would do. This in order ease the development of new robot related applications. In essence, this intelligence makes creating the software for an apple picking robot as easy as writing: “pick all ripe apples in this neighbourhood”.

logo-vandamme zwart
Zakenkantoor Vandamme
logo-freya
Freya Products
logo-invisiblepuppy
Invisible Puppy
logo-isitaplane
Is it a plane
logo-pepite
Pepite
logo-talkeezy 2
Talkeezy
Untitled design-24
The Goosebumps Factory
logo-buro50
Bureauvijftig

50+ insights – marketing & communication

logo-vlaskracht
Vlaskracht

Vlaskracht cvba is een burgercoöperatieve op het vlak van hernieuwbare energie voor en door burgers uit de Vlasstreek rond Kortrijk. We investeren in windmolens en zonnepanelen op gebouwen van bedrijven en overheden.

logo-X_GIN
X-Gin
logo-djar
Djar
Untitled design-9
Rock Recruitment

Rock Recruitment gaat als selectie- en adviesbureau op zoek naar de ‘perfect match’. Tussen de kandidaat en de job zelf, maar ook tussen de kandidaat en de werkgever. De aanpak die we daarvoor hanteren, zit in onze naam.

Let’s rock! Vrij vertaald: we willen écht goed zijn in wat we doen. Zoeken naar talenten – steengoede professionals én ruwe diamanten – en die koppelen aan de juiste vacatures en de juiste werkgevers. We gaan daarbij voor partnerships op lange termijn. Als een rots in de branding voor onze klanten en de kandidaten leggen we de focus op kwaliteit. We halen ook het maximale uit elke kandidaat. Want zit naast de zichtbare top, niet evenveel rots geworteld in de bodem? Aan ons om die verborgen talenten bloot te leggen.

Untitled design-8
The Collective

The Collective bestaat uit 12 studenten: 4 personen van DAE (Digital Arts and Entertainment), 4 personen van Devine (Digital Design Development) and 4 personen van IPO (Industrial Product Design). Als een multidisciplinair team werken ze momenteel aan een “geheim” project voor Volkswagen omtrent mobility of the future.

DAE Studios Full Logo
DAE Studios

DAE Studios, een spin-off van Howest ontstaan uit de opleiding Digital Arts en Entertainment, focust op game technologie valorisatie. Samen met de gerenommeerde opleiding en onderzoeksgroep bouwt DAE Studios aan een Vlaams ecosysteem waarin jonge ondernemers, gespecialiseerd in toegepaste en entertainment games, hun bedrijf op een gestroomlijnde manier kunnen opzetten. Gedurende dit acceleratieprogramma van 12 maanden worden de ondernemers ondersteunt op vlak van het uitbouwen van hun bedrijf, maar ook op vlak van technische en artistieke ontwikkeling. Overigens is DAE Studios het aanspreekpunt voor externe bedrijven als adviesverstrekker en dienstverlener voor innovatie aan de hand van game technologie.

douglab
Douglab

Web apps. Slim. Doordacht. We coderen. We denken out of the box. We innoveren. We printen. Dingen om het ons makkelijker te maken dus. Day in day out.