Laden Evenementen

Expert Talks – Dado Van Peteghem

  • Dit evenement is voorbij.

Expert Talks – Dado Van Peteghem

Date:

11 juni @ 18:00 - 21:00

Cost: €15 – €45

Hangar K proudly presents the 3th edition of: EXPERT TALKS

Tijdens deze 5e editie hebben we Dado Van Peteghem te gast. Dado is de co-auteur van het boek Corporate Venturing, founding partner bij Duval Union Consulting en co-founder van verschillende andere startups zoals SpeakerBase, SocialSeeder en TrendBase.

Waarom Corporate Venturing?

We hoeven u waarschijnlijk niet te overtuigen dat de wereld sneller dan ooit verandert. Dat technologie exponentieel evolueert en dat consumentengedrag en economische markten daardoor radicaal veranderen.

We staan duidelijk voor een uitdaging binnen onze bedrijven. Veel organisaties raken achterop bij het snel veranderende klant-, markt- en technologielandschap. Als gevolg hiervan worden hun bedrijfsmodellen uitgedaagd door nieuwe spelers.

Om in deze nieuwe wereld de overhand te houden, heb je een snellere kloksnelheid nodig dan de markt. Helaas zitten de meeste bedrijven achter de curve. En we weten allemaal dat deze evolutie niet zal vertragen, integendeel, het zal blijven versnellen.

Het Boek Corporate Venturing

Het boek van Dado Van Peteghem (Duval Union Consulting) en Omar Mohout (Sirris) biedt inzicht in verschillende strategieën en tactieken om innovatie en groei door samenwerking te versnellen, evenals tal van cases als voorbeelden waarin deze methoden met succes worden toegepast. Het is een no-nonsense, klaar-om-toe te passen uitgebreide gids voor het maken en beoordelen van uw corporate venturing-strategie als een strategisch instrument om te gedijen in deze snel veranderende wereld.

Het boek biedt begeleiding, inzichten, perspectief en inspiratie voor iedereen die belang heeft bij corporate venturing als een strategie om de groei te versnellen. Of u nu een grote onderneming of een opkomende speler op de markt bent.

Meer info omtrent het boek vind je hier >> http://www.corporateventuring.co

PROGRAMMA

  • 18:00 – Ontvangst
  • 18:30 – keynote Dado Van Peteghem
  • 19:15 – Q&A
  • 19:30 – Netwerkreceptie
  • 21:00 – Einde voorzien

Be there or be square!

Details

Date: 11 juni

Time:

18:00 - 21:00

Cost: €15 – €45

Website: https://www.eventbrite.be/e/expert-talks-dado-van-peteghem-tickets-58699856852

Organisator

Organizer Name: Hangar K

Email: info@www.hangark.be

Website: www.hangark.be

Locatie

Venue Name: Hangar K
Address: Nelson Mandelaplein 2
Kortrijk, 8500 België
+ Google Maps
Website: www.hangark.be
Share this event