Laden Evenementen

Expert Talks – Jef Cumps

  • Dit evenement is voorbij.

Expert Talks – Jef Cumps

Date:

7 mei @ 18:00 - 21:30

Cost: €15 – €45

Hangar K proudly presents the 4th edition of: EXPERT TALKS

Tijdens deze 4e editie hebben we Jef Cumps, mede-oprichter van iLean en auteur van “Sociocratie 3.0 – de businessnovelle die het beste uit mens en organisatie haalt”, te gast.

Een écht wendbare organisatie met Sociocratie 3.0

Wat betekent dat, een wendbare organisatie? En moet je dan meer op je mensen of op resultaten focussen? En wat gebeurt er met de traditionele organisatiestructuur als we een ‘zelfsturende’ organisatie willen?

Als deze vragen je prikkelen, is deze avond iets voor jou. Jef legt uit hoe Sociocratie 3.0, een recente en veelbelovende gids voor wendbare organisaties, heel praktische antwoorden geeft op bovenstaande vragen. Hij introduceert je in de principes en patronen van Sociocratie 3.0 en geeft je een andere kijk op hoe wij onze organisaties structureren.

Sociocratie 3.0 – of kortweg S3 – is een verzameling meteen inzetbare patronen voor bewuster samenwerken, effectieve besluitvorming en lerende, adaptieve organisaties. S3 is ontstaan vanuit de combinatie van het Agile en Lean denken met de klassieke sociocratische principes, en biedt een flexibele, modulaire aanpak voor teams en organisaties.

Meer info omtrent het boek vind je hier >> http://www.ilean.be/book

PROGRAMMA

  • 17:30 – Ontvangst
  • 18:00 – keynote Jef Cumps + Demo
  • 19:15 – Q&A
  • 19:30 – Netwerkreceptie
  • 21:00 – Einde voorzien

Jef Cumps is een heel ervaren coach en trainer die leiders en organisaties begeleidt in hun groei naar meer wendbaarheid. En naar een meer menselijke en effectievere manier van samenwerken. Hij werkt met teams en organisaties rond persoonlijke groei, samenwerking, cultuur en leiderschap.

Be there or be square!

 

Details

Date: 7 mei

Time:

18:00 - 21:30

Cost: €15 – €45

Website: https://www.eventbrite.be/e/expert-talks-jef-cumps-tickets-59312294670

Organisator

Organizer Name: Hangar K

Email: info@www.hangark.be

Website: www.hangark.be

Locatie

Venue Name: Hangar K
Address: Nelson Mandelaplein 2
Kortrijk, 8500 België
+ Google Maps
Website: www.hangark.be
Share this event