Laden Evenementen

IMPAKT van innovatie

  • Dit evenement is voorbij.

IMPAKT van innovatie

Date:

17 oktober @ 19:30 - 22:00

Wat is de impact van ‘nieuwe trends’ op uw organisatie? In de reeks ‘IMPAKT’ bespreken we het economische en sociale effect van een trend, een maatschappelijk probleem… op uw organisatie. We vertrekken vanuit verschillende invalshoeken en maken de vertaalslag naar de praktijk.

Programma

Ingenieus innoveren, impact creëren

Vindingrijkheid en vernieuwing innovativiteit zijn de grootste creatoren van welvaart en welzijn. Tijdens de lezing wordt stilgestaan bij hun impact, maatschappelijk en economisch, maar meer nog, bij de manier waarop we hun effectiviteit en schaalbaarheid kunnen bevorderen. Vlaanderen kan de laatste jaren immers een interessant palmares voorleggen. De vraag is hoe we dit palmares bestendigen en schalen. Ingeniositeit, innovatie, schaalbaarheid en verspreiding als vier kritische succesfactoren die onze aandacht verdienen.

De link naar het programma vind je hier.

Gastspreker 
Koenraad Debackere is als gewoon hoogleraar verbonden aan de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven met specialisatie in het domein van technologiebeheer en innovatiebeleid. Hij studeerde ingenieurswetenschappen en managementwetenschappen aan de UGent en MIT (Cambridge, VS). Hij is afgevaardigd bestuurder van KU Leuven Research & Development en voorzitter van de Raad van bestuur van de NV Gemma Frisius Fonds. Per 1 februari 2005 werd hij benoemd tot Algemeen beheerder van de KU Leuven. In 2016 werd hij lid van de Adviesraad Wetenschap, Technologie en Innovatie van de Nederlandse regering.

Details

Date: 17 oktober

Time:

19:30 - 22:00

Evenement Categorie:

Organisatoren

Organizer Name: Postuniversitair Centrum KU Leuven Kulak

Organizer Name: Hangar K

Locatie

Venue Name: Hangar K
Address: Nelson Mandelaplein 2
Kortrijk, 8500 België
+ Google Maps
Website: www.hangark.be
Share this event