Laden Evenementen

Vandelanotte Insight Talks – Subsidies & andere steunmaatregelen

  • Dit evenement is voorbij.

Vandelanotte Insight Talks – Subsidies & andere steunmaatregelen

Date:

19 maart @ 12:00 - 14:00

Cost: Free
VANDELANOTTE INSIGHT TALKS – SUBSIDIES & ANDERE STEUNMAATREGELEN VOOR GROEIENDE EN INNOVERENDE BEDRIJVEN

In onze continu veranderende wereld wilt u niet alleen mee zijn met de rest, u wilt hen voor zijn! Voortdurend innoveren en het zoeken naar ontwikkelingen die de concurrentie doen omverblazen zijn voor u dan ook twee belangrijke sleutelbegrippen. Stilstaan is namelijk achteruitgaan, en toch gaat groeien niet vanzelf. U moet namelijk innoveren, investeren, mensen aanwerven, gespecialiseerd advies inwinnen, uw innovaties beschermen en vaak ook nog eens uw weg vinden in het buitenland.

Herkent u zichzelf hierin? Dan is er goed nieuws! De overheid steunt namelijk meer dan ooit innoverende bedrijven die een stevige blik op de toekomst hebben. Zowel op Vlaams als op federaal niveau zijn er daarom steunmaatregelen die u helpen in elke fase van uw innovatieproject, van het prille begin tot het veroveren van de wereld.

Onze innovatiespecialisten Sofie Rapsaet, Anneleen Wydooghe en Delphine Vanassche leggen u aan de hand van praktische voorbeelden graag uit hoe u zelf in aanmerking kunt komen voor overheidssteun!

Details

Date: 19 maart

Time:

12:00 - 14:00

Cost: Free

Website: https://www.facebook.com/events/548175522360012/

Organisator

Organizer Name: Vandelanotte

Locatie

Venue Name: Hangar K
Address: Nelson Mandelaplein 2
Kortrijk, 8500 België
+ Google Maps
Website: www.hangark.be
Share this event