Onze

krowdies

Binnen Hangar K ondersteunen ondernemers elkaar, leren ze van elkaar en realiseren ze hun groeiambities. Onze Hangar Krowd is wat ons definieert.

We presenteren met trots onze community van getalenteerde starters en gevestigde bedrijven.

Heerlijk vlees rechtstreeks van het veld op je bord

Couvert biedt de mogelijkheid om te kiezen voor kwaliteitsvlees van lokaal gekweekte dieren die op een natuurlijke manier worden grootgebracht. Couvert is de manier om op een duurzame manier te genieten van een heerlijk stukje vlees, zonder mee te doen aan massaconsumptie of dierenleed.

https://www.couvert.be

Aan de hand van onder andere geavanceerde DNA, bloed en levensstijl analyses, brengen we met BiometrIQ jouw lichaam in kaart!

https://biometriq.be

A creative digital studio creating web experiences. Storything creates a digital appearance for growing brands. We think of websites as we think of telling stories.

https://www.storything.be/

Als jong ontwerpbureau in België staan wij telkens open voor een nieuwe uitdaging. We bundelen onze skills waardoor we een breed spectrum van ontwerp- & innovatie-uitdagingen aankunnen. Of het nu gaat om het prototypen van concepten, het visualiseren van bestaande of nieuwe producten, het ontwerpen van een product rekening houdend met zowel vormgeving als productieproces, of een volledig technische uitwerking van een project – wat de uitdaging ook is, wij kunnen helpen. Van ideevorming tot implementatie leveren wij een veelbelovend ontwikkelingsproces van ons werk. Waar nodig zijn we multidisciplinair om ervoor te zorgen dat onze oplossingen in alle opzichten een succes worden.

https://www.needio.be

MoonMonster Studios is een game development bedrijf gespecialiseerd in interactieve content voor XR. Naast XR wordt er ook PC, mobile en console development gedaan binnen MoonMonster voor de entertainment sector. Ons bedrijf werkt op projecten voor klanten zoals de Nationale Loterij, Fluvius, Colruyt Group en Agoria en produceert ook eigen komische games.

http://www.moonmonster.be

Yprius advocaten is een eigentijds en proactief advocatenkantoor onder meer gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Wij zijn de ideale partner voor uw persoonlijke en zakelijke uitdagingen.

Berekenmijnboete.be is een nichesite waar je onmiddellijk de geldboete bij verkeersovertredingen kunt berekenen. Daarnaast kun je na dagvaarding gratis en vrijblijvend een realistische inschatting van de geldboete en het eventuele rijverbod opvragen.

https://yprius.be

De missie van KNUSS is duidelijk: wij willen mensen samen brengen. Dit willen wij bereiken via onze ecologisch verantwoorde producten die de gebruiker verwarmt op een doordachte en innovatieve manier. Onze producten bieden familie en vrienden de kans om meer outdoor momenten te spenderen in de meest comfortabele omstandigheden. Een nieuwe manier van samen zijn dat eveneens bijdraagt aan de strijd tegen de climate shift.

https://www.linkedin.com/company/knuss/

CareSquare is hét freelance platform voor de zorgsector. Door onze digitale aanpak slagen we erin een actueel aanbod aan openstaande opdrachten binnen de sector aan te bieden aan de bij ons aangesloten freelancers. Anderzijds pakken we de administratieve struikelblokken voor zelfstandige zorgverleners aan door deze te vereenvoudigen en automatiseren waar mogelijk.

http://www.care-square.be

Salie is de lunchbar in hangar K.
Je kan er over de middag zalig lunchen en in de namiddag genieten van een heerlijke kop koffie of pot thee met wat zoetigheid erbij. Onze keuken is zacht-aromatisch en mediterraan-Belgische geïnspireerd: volwaardig gezond, zalig lekker en af en toe eens verrassend.

http://www.saliekortrijk.be

Hunt & Hired dé matchmaker tussen groeibedrijf en ambitieuze kandidaat.

Passie, volharding en een oprechte interesse kenmerken Hunt & Hired.

http://www.huntandhired.be

Split The Sea ensures companies successfully implement change. Based on our vision to positively approach every change initiative, we guide you with concrete tools that are clear, well thought-out and impactful. Because we believe that the growth and value of a company arises from strong leadership and committed employees.

http://www.splitthesea.be

A creative office specialized in media en design driven projects. Oriented to brands, high-end, print and digital.

https://www.remes.media/

Nyala blue uses technology to trace, measure, validate, benchmark & valorize the impact of the product journey through the supply chain.

Nyala blue translates the data into meaningful impact metrics & storytelling to use in the b2b market or to launch communication initiatives to clearly articulate the impact you make in the ecosystem.

https://nyala.blue

Creative services by Gen Z. Creatief collectief van Gen Z’ers (of Zoomers) gespecialiseerd in website, social-media marketing, video & grafisch ontwerp – the Zoomers way.

http://www.zoomers.be

At ORT we believe in talent. And wanting to give that talent every opportunity, we choose to support some artists in their careers. From a few simple administrative tasks and declarations to thinking up a long-term vision and looking for opportunities, we at ORT are happy to help up-and-coming talent in every possible way.

https://supp-ort.be/

We are an event management & production studio. We produce events, but above all we create events with meaning. Festive Creators design, plan and manage events differently. We inspire and connect people through the power of unique events, creating experiences that combine creativity and strategy.

http://www.festor.be

TransDirect is een expeditiebedrijf die de transporten van haar klanten coördineert en verdeelt onder een netwerk van professionele vervoerders.


http://www.transdirect.be

‘Finix - AI powered Recruitment Technology’

https://finix.be/

Ariadne werkt nauw samen met de textielindustrie om de noden en uitdagingen te begrijpen en hiervoor de gepaste digitale oplossingen aan te bieden, met duidelijk doel om de industrie te ondersteunen & de verduurzaming te faciliteren!

Zo krijg je via Ariadne toegang tot een gespecialiseerd digitaal b2b ecosysteem, ontdek je innovatieve marketingtools om je koper te bereiken, en vind je de nodige expertise voor het ontwikkelen van een duurzaam textielproduct.

Let's do great things together!

https://www.ariadne-innovation.com

Happy hour consulting

http://happyhourconsult.be

Trompet is de creatieve spreekbuis voor bedrijven, merken en organisaties die spraakmakende connecties willen maken met hun publiek.

Een aanzienlijke dosis fantasie, oog voor detail en doordachte creaties. Dat is Trompet.

Kleine of grote uitdagingen, we doen al het nodige om jouw verhaal visueel te vertalen naar het juiste medium.

Door de combinatie van kennis en creativiteit creëeren we een waardevolle relatie met jouw publiek. Voorbij de oppervlakkigheid. En met effect.

https://www.trompet.be

Hercull heeft een rotsvast geloof in lokale kmo’s. Ze zijn de motor van onze economie en voorzien onze samenleving van zuurstof.

In een stimulerende omgeving, presteren ondernemers beter.
Met dit in gedachten ontwerpt Hercull bedrijventerreinen voor kmo’s waar ze in alle comfort hun werk kunnen uitvoeren.

De grote flexibiliteit van de units en de strategische ligging zijn hierbij essentieel.

Hercull bouwt industriële units met robuuste en kwalitatieve materialen.
Iedere ondernemer beschikt over de vrijheid om de ruimte in te richten tot een comfortabele werkplek.
Met het oog op verankering in de omgeving kijken we naar een hoogte die haalbaar is voor zowel de ondernemer als voor de omwonenden.
Voldoende hoogte zorgt voor een ruimtegevoel en biedt mogelijkheden voor een kantoor verdiep of een grote technische installatie.

https://hercull.be/

Bram Vandromme runt een eigentijds advocatenkantoor, dat zich volledig toelegt op het omgevingsrecht (vergunningskwesties, bestemmingswijzigingen, etc..) en administratief recht (relatie met de overheid). Het kantoor startte op in 2011 en beschikt ondertussen over een ruime expertise en ervaring in deze materies. Bram spreekt en schrijft vaak en is ook gepassioneerd bezig met de toekomst van en innovatie in de advocatuur.

https://www.bramvandromme.be/

FamilyCard telt intussen al meer dan 90.000 leden en is hiermee de grootste webshop klantenkaart van ons land. FamilyCard stimuleert z’n leden om klant te worden én vervolgens ook herhaalaankopen te plaatsen bij de meer dan 800 deelnemende webshops. Het concept is simpel: je activeert je FamilyCard voor je een online aankoop plaatst en nadien ontvang je een leuke korting op je FamilyCard account. Zodra je voor minstens €25 aan kortingen hebt bijeengespaard, worden die uitbetaald op je bankrekening. De deelnemende leden spaarden intussen al voor meer dan €600.000 aan kortingen bijeen sinds de lancering eind 2017.

http://www.familycard.be

De missie van Greygin is duidelijk: levens redden met games! En dat doen ze via Play it Safe, een op games gebaseerd leerplatform over veiligheid en preventie. Play it Safe leidt werknemers op een leuke, veilige en effectieve manier op. Dit op 6 domeinen: brand, EHBO, ergonomie, psychosociaal, hygiëne en algemene veiligheid. Via games leiden wij personeel tot 4 maal sneller op, en dat met 30% hogere kennisoverdracht..

http://www.playitsafe.eu
Geen members onder deze categorie.

HUNGR bezorgt je in no-time een nutritioneel complete food shot zodat jij er zeker van bent dat je ontbijt of lunch alles bevat wat je écht nodig hebt.

Een complete & natuurlijke maaltijd. Anytime, anywhere.

http://www.hungr.be

My Add On maakt hulpmiddelen voor mensen mét en zonder beperking.

Makkelijk je bed op maken of je kruk, rollator of rolstoel modieus én comfortabel maken? Dat zijn de producten die My Add On bedenkt en verkoopt via de webshop en via zorgwinkels.

http://www.myaddon.be

Julia bier, Julia miste een elegant gebrouwen aperitief thuis, op de menukaart, op feestjes en op sociale gelegenheden.

Het was haar idee om een gebrouwen aperitief op de markt te brengen, met meer stijl, meer elegantie, dat ook qua smaak zeer toegankelijk is en matig tot weinig alcohol bevat.

Niet de traditionele Belgische stijl.

Dit is het persoonlijk project van een Belgische familie, waaronder Julia zelf, die wil delen waar ze van houdt.

https://www.juliabelgium.be

SportQbic verkoopt, verhuurt, ontwerpt en ontwikkelt Sport Simulatoren. De meeste van ons kennen een golf simulator waarbij je de bal wegslaat en de golf course en het baltraject voor je op een groot scherm wordt geprojecteerd. Een sportsimulator gaat ruimer: je kan er ook voetbal-vrijschoppen en -penalty's trappen, handbal spelen, hockey slagen oefenen, gaan jagen en allerlei minigames spelen. Onze klanten zijn sport bars, fitness centra, event organisatoren, entertainment centra enz. Kom testen en spelen in ons democenter in Hangar K te Kortrijk.

https://www.sportsimadv.be

At myskillcamp, we believe that your workforce deserves the best learning content. With myskillcamp you design engaging learning experiences that drive engagement, increase skill acquisition, and encourage knowledge sharing, in either our platform or in yours - all with the help of our 300,000 professional online courses.


https://myskillcamp.com/en

Tel. 056 19 09 00
contact@webspecialist.be

Nelson Mandelaplein 2
8500 Kortrijk

BE 0686.959.245

https://www.webspecialist.be

Bij TPR is het onze missie om ruimtes aan te bieden waar ondernemers zichzelf in een betaalbare, inspirerende en professionele omgeving kunnen ontplooien.

We hebben als familie bedrijf reeds 20 jaar ervaring met het ontwikkelen en verhuren van bedrijfsverzamelgebouwen. Onze portfolio bestaat uit opslagplaatsen, retailpanden, kantoren, en ruimte voor hobby’s in Poperinge en Tielt.

In onze bedrijvencentra staat de ondernemer centraal! Onze ruimtes situeren zich in bedrijvencentra met mogelijkheden, waar ondernemers kunnen samenwerken, waar kennisdeling plaats kan vinden en waar groei gerealiseerd kan worden.

https://tpr-immo.be

MoonsManagement biedt bedrijven, (onderwijs-) instellingen en organisaties praktijkgerichte opleidingen om communicatieve en praktische managementvaardigheden van medewerkers bij te schaven, te verdiepen of te verbreden om zo jouw doelstellingen, missie, visie samen te bereiken.

https://moonsmanagement.be/

Green Leaf Projects is niet zomaar een winkel! Green Leaf Projects is de winkel bij uitstek voor alles wat te maken heeft met cargobikes. Van A tot Z zoeken we uit wat het best bij je noden past tot aan de levering.
Voor zowel particulieren als bedrijven zoeken we samen de oplossing op maat om uw mobiliteit te verhogen .
Naast cargofietsen bieden we ook trailers en accessoires aan om tegemoet te komen aan specifieke wensen. We voorzien in een aantal vaste waarden op de markt, maar werken tevens projecten op maat uit

https://www.greenleafprojects.be

Rock Recruitment gaat als selectie- en adviesbureau op zoek naar de ‘perfect match’. Tussen de kandidaat en de job zelf, maar ook tussen de kandidaat en de werkgever. De aanpak die we daarvoor hanteren, zit in onze naam.

Let’s rock! Vrij vertaald: we willen écht goed zijn in wat we doen. Zoeken naar talenten – steengoede professionals én ruwe diamanten – en die koppelen aan de juiste vacatures en de juiste werkgevers. We gaan daarbij voor partnerships op lange termijn. Als een rots in de branding voor onze klanten en de kandidaten leggen we de focus op kwaliteit. We halen ook het maximale uit elke kandidaat. Want zit naast de zichtbare top, niet evenveel rots geworteld in de bodem? Aan ons om die verborgen talenten bloot te leggen.

https://www.rockrecruitment.be

Get Driven selecteert zorgvuldig chauffeurs die voorbeeldig rijgedrag vertonen en klasse uitstralen. Zowel voor professionele als privé doeleinden.

http://www.getdriven.be

Vlaskracht cvba is een burgercoöperatieve op het vlak van hernieuwbare energie voor en door burgers uit de Vlasstreek rond Kortrijk. We investeren in windmolens en zonnepanelen op gebouwen van bedrijven en overheden.

https://www.vlaskracht.be

Sports and more activeert uw bedrijf in sport.

Via sportgerichte activaties voor bedrijven en de academy voor ondernemers & professionals bieden zij uw organisatie een unieke meerwaarde. Naast een passie voor creatief ondernemen en kwalitatieve uitwerking, is sports and more een partner voor future proof organisaties in beweging.

Activatie

Door uw organisatie eerst in kaart te brengen, gaan zij gericht aan de slag om sport opeen aantrekkelijke wijze te integreren binnen het bedrijf. Door te kijken welke stakeholders u wilt bereiken, streven zij de best passende ROI na.

Academy

Praktijk gerichte lezingen, specifieke opleidingen en professionele masterclasses worden door hen georganiseerd. Met een specifieke focus op ondernemers & professionals die zich willen bijscholen, in contact komen met nieuwe mensen en ideeën.

https://www.sportsandmorecompany.be

Hands-on impact maken voor retail en leisure.

Mensen naar jouw locatie brengen:

Ze noemen het Place Marketing. We doen geen producten. Dat is niet ons ding. Wel zijn we experts in het activeren van klanten, bezoekers, toeristen en hen naar jouw offline en online locaties leiden.


Daarom kiezen onze klanten voor ons:

We houden ervan om alles van A tot Z te managen. Om gebruik te maken van innovatieve technieken. Om te meten wat we doen. Om te verbeteren en sterker te worden. Impact creëren op de lange termijn. 


Daarom vinden onze klanten ons leuk:

Het Wisely-team helpt dagelijks steden en gemeenten, retail parken en shoppingcentra, vakantie- en attractieparken en lokale evenementen.

https://wearewisely.com

Digital trendwatching en creatie van digitale diensten en oplossingen voor klanten. UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinyl vloeren onder de merken Quick-Step, Pergo en Balterio, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten.

https://www.unilin.com/nl

Tractonomy Robotics develops autonomous mobile robots for intra-logistics applications. We provide strategy consulting and systems development to help companies exploit the latest capabilities in mobile robotics. Our difference is that we go beyond advise, and build real, moving intelligent robots to solve your complex automation and productivity challenges. We know robotics.

https://tractonomy.com/

Bij Ledsreact geloven we dat efficiënter en meer datagericht trainen het talent bij een speler en team zal activeren. We voorzien trainers van data-driven oefeningen die in game-like omstandigheden worden uitgevoerd. De Ledsreact Pro begeleidt de spelers via interactieve LED-signalen door de oefeningen, waarbij elke beweging wordt gemeten. Trainers krijgen vervolgens bruikbare inzichten over de prestatie van de spelers - zoals acceleratie, deceleratie, reactiesnelheid - waarop de volgende training kan worden gebaseerd.

https://www.ledsreact.be/

50+ insights – marketing & communication

https://www.bureauvijftig.be/

At Barco, we breathe innovation. However, we don’t bring technology just for the sake of technology. We translate innovative ideas into bright outcomes around the world. Seeing beyond the image, we develop visualization and collaboration solutions to help you work together, share insights, and wow audiences. Our focus is on three core markets: Enterprise (from meeting and control rooms to corporate spaces), Healthcare (from the radiology department to the operating room), and Entertainment (from movie theaters to live events and attractions).

http://www.barco.com

Xiwa is gespecialiseerd in professionele presentaties. Traditionele bureaus hebben vaak niet de specifieke kennis om voldoende aandacht te besteden aan dit onderdeel van het marketingverhaal. Door een mix van content en design zorgen wij voor een helder en duidelijk verhaal. Wij maken van je presentatie een impactverhaal waardoor je als organisatie het verschil maakt.

http://www.xiwa.be

Pieter Paul platform brengt kunst- cultuurinstellingen gericht dichter bij hun doelgroep, de kunst- en cultuurliefhebbers! Hoe doen we dit? We helpen hen op een hedendaagse manier de weg te vinden naar alle informatie omtrent kunst- en cultuur gerelateerde activiteiten in België en Noord-Frankrijk via een gratis online platform. Via dit platform krijgen ze een overzicht, een agenda en leuke suggesties!

https://www.pieter-paulguide.com/?lang=en

Staenis zit in de groeifase en kan door co-creaties met Hangar K versterkt worden door hun focus op de maakindustrie.Met het Staenisrooster heeft Staenis een uniek nivelleringssysteem op de markt gebracht waarmee iedereen zelf een chape, isolatiechape, egalisatiekorrels, etc.,… perfect vlak kan plaatsen.

https://www.staenis.com/

JuuNoo vestigt zich als trotse Kortrijkse startup in Hangar K met als doel de bouwwereld te veranderen naar een circulaire economie. JuuNoo focust in eerste fase op de ontwikkeling van een wand voor co-working ruimtes en kantoren.

https://juunoo.com/

Markland architecten werd in 2018 opgericht door Dennis Delvael, Kevin Huysentruyt en Steven Vanwildemeersch. Het atelier in Kortrijk is een creatief platform dat de opportuniteiten van onze opdrachtgevers op een open wijze exploreert, in vraag stelt en samen met hen vertaalt in een frisse no-nonsense architectuur. Vanuit een jarenlange ervaring en een rijke portfolio ontwerpt Markland architecten hedendaagse en doordachte architectuurconcepten, met grote aandacht voor een verantwoordelijk en duurzaam ruimtegebruik, materiaal en detaillering. We voeren deze projecten uit in nauw overleg en samenwerking met de opdrachtgever en de projectpartners.

https://www.markland.be/

De Flanders Game Hub is een fysieke locatie waar gameontwikkelaars kunnen samenwerken en ideeën uitwisselen. HANGAR K, FLEGA en HOWEST- DAE Studios slaan de handen in elkaar voor de ontwikkeling van die Game Hub. Het doel is om meer gamebedrijven succesvol te laten starten en groeien in Vlaanderen.

https://www.flandersgamehub.be/

DAE Studios, een spin-off van Howest ontstaan uit de opleiding Digital Arts en Entertainment, focust op game technologie valorisatie. Samen met de gerenommeerde opleiding en onderzoeksgroep bouwt DAE Studios aan een Vlaams ecosysteem waarin jonge ondernemers, gespecialiseerd in toegepaste en entertainment games, hun bedrijf op een gestroomlijnde manier kunnen opzetten. Gedurende dit acceleratieprogramma van 12 maanden worden de ondernemers ondersteunt op vlak van het uitbouwen van hun bedrijf, maar ook op vlak van technische en artistieke ontwikkeling. Overigens is DAE Studios het aanspreekpunt voor externe bedrijven als adviesverstrekker en dienstverlener voor innovatie aan de hand van game technologie.

https://www.daestudios.be
Nelson Mandelaplein 2 | Kortrijk Weide
BE-8500 Kortrijk | België
+32 56 90 55 00
hello@hangark.be
website by Storything
design by Warre dijckmans