PARTNERS

Home PARTNERS

Hangar K is een gezamenlijk initiatief van Barco, Cronos, Howest, KU Leuven, Stad Kortrijk, Start it@KBC, UNILIN, UGent en Vives. De combinatie van de diverse expertises van deze partners zorgt ervoor dat Hangar K een inspirerende hub is die ondernemerschap versterkt in de regio Kortrijk. Een omgeving die co-creatie en kruisbestuiving stimuleert tussen starters, groeiers en gevestigde ondernemers. Dankzij het open ecosysteem kunnen verscheidene andere partners instappen in de community. Klaar om samen oplossingen te ontwikkelen voor bestaande uitdagingen en onze groeiambities te realiseren.

Founding Partners

Associated Partners

BLCC: Associated Partner of Hangar K Kortrijk
BLCC

BLCC organiseert taalopleidingen op maat voor professionals die met meer impact willen communiceren in een andere taal. We gebruiken hierbij verschillende leervormen, die aansluiten bij de persoonlijke leervoorkeuren en de doelstellingen van de trainee.

Besox: Associated Partner of Hangar K Kortrijk
Besox

Besox is een dynamische duizendpoot die alles in huis heeft om uw bedrijf vlot te laten groeien :  als erkend sociaal secretariaat en specialist in personeelszaken, verzekeringen en financiën bieden wij een totaalpakket aan diensten, waardoor de onderneming zich kan focussen op de corebusiness terwijl de zorgen overgenomen worden door specialisten. Besox beklemtoont hiervoor het persoonlijke karakter van de dienstverlening en kiest uitdrukkelijk de kaart van een doorgedreven digitalisering.

Digital Pulse: Associated Partner of Hangar K Kortrijk
Digital Pulse

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf online kan groeien en dat je investering opbrengt. Dit garanderen we door onze expertise in strategisch webdesign, webontwikkeling en online marketing. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken.

BDOlogocolour300dpi
BDO

BDO is een internationaal opererende adviesorganisatie, met een solide reputatie in financiële dienstverlening (Audit, Corporate Finance, Accounting, Tax & Legal) en ander gespecialiseerd advies, waaronder Strategy & Organisation, People, Interim Management, Digital en Risk.  Het advieskantoor begeleidt een brede klanten-basis van grote, internationale bedrijven, (familiale) KMO’s tot privépersonen.

De BDO aanpak is integer, hands-on en pragmatisch, resultaats-gericht én met een juiste focus op de noden van de klant. Ondernemingen hebben steeds één direct aanspreekpunt, en BDO’s kantoor bevindt zich in de directe nabijheid.

KBC: Associated Partner of Hangar K Kortrijk
KBC
Ben je overtuigd van dit concept en wil je als partner het Hangar K ecosysteem versterken?
Contacteer ons zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.