PARTNERS

Home PARTNERS

Hangar K is een gezamenlijk initiatief van Barco, Cronos, Howest, KU Leuven, Stad Kortrijk, Start it@KBC, UNILIN, UGent en Vives. De combinatie van de diverse expertises van deze partners zorgt ervoor dat Hangar K een inspirerende hub is die ondernemerschap versterkt in de regio Kortrijk. Een omgeving die co-creatie en kruisbestuiving stimuleert tussen starters, groeiers en gevestigde ondernemers. Dankzij het open ecosysteem kunnen verscheidene andere partners instappen in de community. Klaar om samen oplossingen te ontwikkelen voor bestaande uitdagingen en onze groeiambities te realiseren.

Founding Partners

Associated Partners

BLCC: Associated Partner of Hangar K Kortrijk
BLCC

BLCC organiseert taalopleidingen op maat voor professionals die met meer impact willen communiceren in een andere taal. We gebruiken hierbij verschillende leervormen, die aansluiten bij de persoonlijke leervoorkeuren en de doelstellingen van de trainee.

Besox: Associated Partner of Hangar K Kortrijk
Besox

Besox is een dynamische duizendpoot die alles in huis heeft om uw bedrijf vlot te laten groeien :  als erkend sociaal secretariaat en specialist in personeelszaken, verzekeringen en financiën bieden wij een totaalpakket aan diensten, waardoor de onderneming zich kan focussen op de corebusiness terwijl de zorgen overgenomen worden door specialisten. Besox beklemtoont hiervoor het persoonlijke karakter van de dienstverlening en kiest uitdrukkelijk de kaart van een doorgedreven digitalisering.

Digital Pulse: Associated Partner of Hangar K Kortrijk
Digital Pulse

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf online kan groeien en dat je investering opbrengt. Dit garanderen we door onze expertise in strategisch webdesign, webontwikkeling en online marketing. Neem vrijblijvend contact op om kennis te maken.

Intellectual Matters: Associated Partner of Hangar K Kortrijk
Intellectual Matters

INTELLECTUAL MATTERS helpt bij het beheer van uw intellectuele eigendom (IE) en biedt bovendien ondersteuning bij o.a. het valoriseren van deze IE, het opzetten en stroomlijnen van potentiële samenwerkingen en strategische allianties rekening houdend met deze IE, alsook het ontwikkelen van een IE-bedrijfsstrategie. Workshops of op maat gemaakte trainings- en coachingsessies rond het thema van IE vallen eveneens binnen het aanbod.

KBC: Associated Partner of Hangar K Kortrijk
KBC
logo-flowtogrow
Flow to Grow

Flow to Grow staat voor intuïtief ondernemerschap. Het is ontstaan vanuit de diepe wens om van deze wereld een betere plek te maken. Sofie-Anne Heyse, de bezielster, volgde workshops en retraites over de hele wereld rond meditatie, bewustwording, energiewerk, stilte, opstellingswerk en intuïtie. Tegelijk komt ze uit een nest van succesvolle Vlaamse ondernemers. Deze twee inspiratiebronnen stellen haar in staat om concrete tools en oplossingen op maat te bieden voor zowel ondernemers als bedrijven om meer zaken te doen vanuit de intuïtie, met hart en ziel.

logo-vandelanotte
Vandelanotte
Ben je overtuigd van dit concept en wil je als partner het Hangar K ecosysteem versterken?
Contacteer ons zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.