Cronos

Category

Cronos is een innovatief netwerk van bedrijven die zich specialiseren in innovatieve oplossingen van Game technology tot SAP. Dat maakt hen een ideale partner voor het mooie initiatief Hangar K.

Statement

Dat we ondernemerschap hoog in het vaandel dragen is algemeen geweten. Dat we van Kortrijk onze tweede thuishaven willen maken is nieuw. Cronos aan de Leie is de lokale hub van De Cronos Groep voor Oost- en West-Vlaanderen en specialiseert zich in zowel IT- als OT-oplossingen voor de klanten in de maak-industrie. Zo zijn al uit de diverse samenwerkingen met TVH en Howest nieuwe initiatieven opgestart zoals Sweet Mustard, Greygin en andere.

Dankzij een succesvolle samenwerking met de diverse kennisinstellingen zijn er ook projecten opgestart die op het snijvlak zitten van Game technologie en industrie 4.0. Dankzij Hangar K willen we die samenwerkingen nog verder doorzetten en de piste op het huidig elan verderzetten. Game Technologie wordt belangrijker dan ooit en in Hangar K kunnen we dan ook putten uit de nodige skills, gecombineerd met onze ervaring om nieuwe technologieën productieklaar te maken kan dit enkel maar leiden tot succes.

Core business

De Cronos Groep werd opgericht in 1991 met als doel een platform te zijn voor talentvolle mensen die willen doorgroeien in hun carrière met de mogelijkheid om zelf ondernemer te worden.

Binnen De Cronos Groep werken we als een team samen om de meest vooruitstrevende ideeën vorm te geven. We zijn een innovatief netwerk met een oprechte focus op het ondernemerschap. Met meer dan 4500 medewerkers die sterk staan in ICT, marketing en communicatie groeit De Cronos Groep al meer dan een kwarteeuw op een duurzame manier.

Dirk Deroost – CEO en Sam Bambust – Intern verantwoordelijke

+32 3 450 80 30

info@cronos.be

www.cronos-groep.be

Facebook: @DeCronosGroep
Instagram: decronosgroep
LinkedIn: De Cronos Groep
Twitter: @CronosGroep
Youtube: CronosGroep