My Add On

Category

My Add On pimpt krukken en rolstoelen, om ze mooier maar ook handiger en comfortabeler te maken. Hangar K is ideaal ingericht om personen met een beperking te ontvangen!

Statement

Met de MySleeve voor krukken als ons eerste product (de oplossing tegen zere handen en vallende krukken dat op elke kruk past) hebben we een mooie start genomen. Uiteraard blijft het niet bij dit ene product, de volgende producten zijn reeds in de maak en daar bied Hangar K die ideale locatie voor: veel kruisbestuiving, mooie werkplaats, veel ruimte en een aangename creatieve sfeer om onze volgende innovaties te bedenken en uit te werken!

Core business

My Add On pimpt krukken en rolstoelen, niet alleen om ze mooier te maken, maar ook beter en handiger in gebruik. Dit doen we telkens aan de hand van universele add-ons die iedereen op z’n eigen kruk of rolstoel kan klikken.

My Add On begint met een probleemstelling in de medsiche sector, waarbij wij onze gebruikers betrekken in het testproces. Onze prototypes worden getest door kruk- en rolstoelgebruikers, echte experts, die ons waardevolle feedback geven om onze producten te kunnen optimaliseren. Uiteraard is het daarbij een hele grote meerwaarde dat Hangar K aan het belang van de toegankelijkheid heeft gedacht!

Na het finaliseren van het prototype gaat My Add On op zoek naar de juiste materialen en producenten om het product uit te werken. Daarna worden de producten via zorgwinkels en ziekenhuizen verdeeld naar de eindklant toe.

Marie Van den Broeck – Improver en zaakvoerder

+32 479 74 43 24

info@myaddon.be

www.myaddon.be

https://www.facebook.com/MyAddOn/