Share:

MUZIEK- EN GAMINGINDUSTRIE INSPIREREN ELKAAR TIJDENS GLOEDNIEUW UNWRAP FESTIVAL

Op 14 en 15 oktober is Kortrijk de place to be voor een blik op de toekomst van de entertainmentindustrie. VI.BE schreef er een boeiende blog over!

De Kortrijkse regio profileert zich als hotspot in België en daarbuiten voor alles wat met gaming te maken heeft. Met de opleiding Digital Arts & Entertainment (DAE) aan Howest heeft de regio goud in handen. Daarnaast is Kortrijk door Unesco erkend als Creative City of Design, een titel die de stad met trots draagt en die weerspiegeld wordt in projecten zoals Wonder en Paradise. Kortrijk is ook de thuisstad van Wilde Westen, festival- en concertorganisator pur sang die steeds met frisse, innovatieve concepten voor de dag komt, denk maar aan Sonic City. Het ondernemerschap in Kortrijk wordt belichaamd door co-creatiehub Hangar K op Kortrijk Weide, waar ook de Howest spin-off DAE Studios gevestigd is. DAE Studios begeleidt jong talent richting hun eigen gamestudio.

Lees volledige blog op: https://vi.be/nieuws/muziek-en-gamingindustrie-inspireren-elkaar-tijdens-gloednieuw-unwrap-festival?mc_cid=31b828e1ea&mc_eid=7a784ba2cb


Contact us

Nelson Mandelaplein 2 8500 Kortrijk

+32 56 90 55 00

hello@hangark.be

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
²