Share:

Liantis en Hangar K bundelen krachten om ondernemerschap te stimuleren in Kortrijk

Kortrijk, 19 oktober 2023 – Hangar K, de dynamische co-creation en coworking hub in Kortrijk, en Liantis, de toonaangevende hr-dienstengroep, zijn verheugd om hun nieuwe partnerschap aan te kondigen. Dit strategische samenwerkingsverband is gericht op het stimuleren van ondernemerschap en het versterken van het ondersteuningsaanbod voor ondernemers in alle stadia van hun reis.

Start@K

De aankondiging van dit partnerschap komt naar aanleiding van de geslaagde kick-off van Start@K op dinsdag 17 oktober. Deze datum markeert het begin van een spannend hoofdstuk voor zowel Hangar K als Liantis. Start@K is een florerend ecosysteem voor student-ondernemers, waar jonge, ambitieuze starters ondersteuning vinden en begeleid worden bij hun eerste stappen in de ondernemerswereld. Liantis, dat zich focust op ondernemersondersteuning op verschillende vlakken, wil het talent van deze jonge ondernemers mee versterken omdat ze een essentiële bijdrage leveren aan de innovatie in Kortrijk en bij uitbreiding de hele provincie.

 

Versterkendepartners

Hangar K, gevestigd in Kortrijk, is een bruisende hub die start-ups, scale-ups, gevestigde ondernemingen en student-ondernemers bij elkaar brengt. Het biedt waardevolle connecties, inspirerende sessies en een levendig netwerk van gelijkgestemden.

Liantis, met zijn brede scala aan diensten en expertise in ondernemersondersteuning, heeft als doel de ultieme partner te zijn voor ondernemers, waarbij op elk moment de juiste oplossing wordt geboden.

Beide organisaties hebben als doel elkaars boodschap en dienstverlening te versterken en aan te vullen. Hangar K bevestigt hiermee Liantis als hun preferente HR-partner, terwijl Liantis erkent dat Hangar K een waardevolle partner is om ondernemerschap te ondersteunen en te bevorderen.

 

“Samen toegevoegde waarde”

Bij Liantis zijn ze alvast verheugd met de kersverse samenwerking. “Onze leuze is: samen werkt.We geloven dus dat we samen met Hangar K echt een toegevoegde waarde kunnen bieden voor ondernemers, of ze nu aan de start staan van hun ondernemersreis of al wat gevorderd zijn”, vertelt Mattias Dessein, regiomanager West-Vlaanderen bij Liantis. “Hangar K is één van die plekken in Kortrijk waar innovatie centraal staat. Het is dan ook een eer dat we hier ondernemers mee kunnen ondersteunen zodat zij zich kunnen focussen op hun core business en hun zaak verder kunnen laten groeien”

Vincent Vanderbeck, CEO van Hangar K, voegde hieraan toe: "Liantis deelt onze passie voor ondernemerschap en innovatie. We zijn verheugd om samen te werken en de positieve impact op de ondernemers community verder te versterken."

Deze samenwerking tussen Hangar K en Liantis belooft het ondernemerschap in Kortrijk en omstreken te stimuleren en toont aan hoe gezamenlijke inspanningen kunnen bijdragen aan de groei en het succes van ondernemers.

 

Over Liantis:

Liantis ondersteunt meer dan 230.000 zelfstandige ondernemers en 67.500 werkgevers in ons land. Bij Liantis vinden zij een vertrouwde compagnon de route die hen vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van hun ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een hr- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doet Liantis zowel digitaal als op één van haar 60 locaties in België.

 

Over Hangar K:

Hangar K is een co-creation en coworking hub in Kortrijk die start-ups, scale-ups, gevestigde ondernemingen en student-ondernemers ondersteunt en hen helpt te gedijen in een dynamische ondernemersomgeving.

Contact us

Nelson Mandelaplein 2 8500 Kortrijk

+32 56 90 55 00

hello@hangark.be

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
²