Share:

New kids on the block

We hadden het eind december en aan het begin van dit jaar over de Krowdies die Hangar K klaslokalen ontgroeid waren. Maar sindsdien stonden ook heel wat nieuwe gezichten te popelen om onze catacomben te betreden. We zetten ze graag op een rijtje en niet alleen die van Hangar K maar ook van Start @ K en de nieuwe aanwinsten van Korner daarbovenop. En dan zwijgen we nog over DAE Studio’s die maar liefst achttien stagiairs huisvest onder ons gezellig druk dak.

Hunt and Hired

Niki en Thibault zijnde gezichten van Hunt and Hired en tillen hun HR-bureau naar een hoger niveau.Ze willen dé matchmaker zijn tussen een groeibedrijf en een ambitieuze kandidaat. Passie, volharding en een oprechte interesse kenmerken Hunt &Hired. Deze ambitie samen met het zich richten op groeibedrijven passen uiteraard binnen de Hangar K strategie. En tevreden klanten van Hangar K doen aan goede reclame. Zo kwam ook familielid, van Thibault Olivier Decouttere, die verantwoordelijk is voor business development in de Verenigde Arabische Emiraten voor de gekende Winsol group vorige week bij ons terecht.

Studio Achoo

Studio Achoo is een allround ontwerp-& ingenieursbureau met een innovatieve en duurzame circulaire visie. Zij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen industriële & commerciële producten voorallerlei (inter)nationale bedrijven, merken en start-ups. En je kan de producten(de meubels worden zowaar geprint met een 3-D printer) van Bart Van Houcke bijons komen bewonderen.

Care Square

CareSquare is hét freelance platform voor de zorgsector. Door hun digitale aanpak slagen ze erin een actueel aanbod aan openstaande opdrachten binnen de sector aan te bieden aan de bij hen aangesloten freelancers. Anderzijds pakken ze de administratieve struikelblokken voor zelfstandige zorgverleners aan door deze te vereenvoudigen en te automatiseren waar mogelijk. Sidney en Dries verwelkomen jullie graag in HangarK.

 

Puxano

Wouter Van Putte is de bedrijfsleider van Puxano. Afkomstig uit Diksmuide, Phd op zak en wereldspeler op het vlak van innovatie in eiwitonderzoek. Hun missie is om eiwitonderzoek in alle velden en industrieën te versnellen door een combinatie van nano- en biotechnologie te gebruiken. Door expertise en gepatenteerde technologie te bieden op het gebied van eiwitexpressie, zuivering, binding en activiteitsanalyse en structuurbepaling met hoge resolutie, willen ze iedereen ondersteunen die zich bezighoudt met eiwitonderzoek. Geen makkelijke materie maar Wouter vertelt er je ongetwijfeld graag zelf over.
 

Start @ K

Het traject Start@ K dat student-ondernemers onder haar hoede heeft binnen Hangar K is reeds gekend en ging zijn tweede jaar in. Ondertussen mochten we al zo’n vijftien nieuwe student-ondernemers een toegangsbadge uitreiken.

 

Korner

Sinds begin dit jaar mochten we ook drie nieuwe spelers verwelkomen in onze pop-up Korner in de Rijselsestraat. Mathieu Nijs van Liocare is reeds de derde oud – Start @ K’er die erbij komt. Liocare is een platform dat studenten met een hartvoor zorg koppelt met hulpbehoevende zorginstellingen in de buurt.

 

Maar ook Fleur Sintobin van de Maakkamer kwam er bij. Naast haar eigen creaties organiseert zemet de Maakkamer haar eigen workshops en naaisessies.

 

Bert Destoop kwam er als laatste bij. Hij is medeoprichter van Lokaalmarkt waar je échte producten van allier kunt bestellen en afhalen op de markt.

 

Contact us

Nelson Mandelaplein 2 8500 Kortrijk

+32 56 90 55 00

hello@hangark.be

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
²