Contacteer ons

Home Contacteer ons

Contacteer ons

Wil je meer weten over onze co-creatiehub?
Neem contact op met ons!

Telefoon:

+32 56 90 55 00

Adres:

Nelson Mandelaplein 2, Kortrijk Weide, 8500 Kortrijk

Subscribe

* indicates required
Nieuwsbrief

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer:
Hangar K ligt op 5 minuten wandelafstand van het Station Kortrijk.

Met de auto:
Parkeermogelijkheden vind je op Parking Kortrijk Weide of Parking Haven.

Woonerf Kortrijk Weide

De openbare ruimte op het Nelson Mandelaplein is een woonerf met verboden toegang voor alle verkeer, uitgezonderd fietsers en bromfietsers en uitgezonderd vergunninghouders. Oprijden op de gladde betonstrook Kortrijk Weide is niet toegelaten. Lees hier het volledige reglement.

Praktisch

  • In- en uitrijden kan met Maestro, Master- of Visakaart. In plaats van een ticket te nemen, presenteer je bij het binnenrijden je bankkaart in de inritzuil. Bij het buitenrijden volstaat het dezelfde bankkaart in de uitritzuil uit te lezen. Het systeem berekent de juiste kostprijs en je parkeerbeurt is betaald. Als je wilt, kan je aan de uitrijzuil een kwitantie laten drukken.
  • Om gebruik te kunnen maken van het eerste uur gratis moet wel bij het inrijden de bankkaart worden ingevoerd. Indien terug wordt buitengereden binnen het eerste uur, wordt niets aangerekend.
  • Laden en lossen van goederen kan binnen het eerste uur gratis via de parking. Er zijn voldoende hellingen op de parking aanwezig om vlot met een kar of transpalet goederen te leveren.

JOIN THE HANGAR K COMMUNITY