Share:

KROWDIES IN THE PICTURE: NEWSWORTHY QUOTES

January 12, 2021

Maandelijks speuren we de kranten, het web en magazines af om te zien welke Krowdies het nieuws haalden. Zo ontspringen er ook af en toe de dans die succesvol onder die nieuwsradar werken. Daarom zetten we er een viertal kort in de kijker.

Arnaud Deman is de kerel achter 'Air District', groothandel in medische gassen en gespecialiseerd in het leveren van zuurstof in het kader van zuurstoftherapie voor thuisgebruik en vindt het volgende: "Ik zocht maanden naar een werkspot tussen andere gedreven mensen met start-ups. Je vindt er wel her en der maar zelden één waar de communityzin zo groot is als hier en waar je ook nog eens interessante samenwerkingen kunt aangaan."

Achter de schermen van grafisch ontwerpbureau 'Trompet' vind je Stef en Thomas, twee creatieve vormgevers die het hier ook naar hun zin hebben: "Hangar K heeft ons al op vele vlakken een duw in de rug gegeven! Anderzijds konden we al enkele mooie projecten realiseren, voor en met andere residenten, zoals Biometriq."

Pieter Josson, CEO en founder van 'Biometriq' dat op basis van DNA analyse jou het perfecte voedingsadvies geeft, heeft het ook over kruisbestuiving: "Over het afgelopen half jaar jaar heel wat interessante intro's gekregen via het Hangar K netwerk, happy to be part of the Krowd!"

Tot slot hebben we team 'Hercull' met Maarten Allijns aan het roer: "Geweldig om hier m'n team te hebben met Bram en Margot, die laatste kwam er trouwens bij dankzij 'ROCK RECRUIMENT' dat hier ook zit. We zochten mee naar investeerders voor Ledsreact en werken samen met Krowdie 'Markland architecten' voor onze panden, dat zijn misschien wel nog de mooiste nieuwtjes van allemaal, die uit Hangar K zelf, dergelijke samenwerkingen."

Contact us

Nelson Mandelaplein 2 8500 Kortrijk

+32 56 90 55 00

hello@hangark.be

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
²